Informacije in rezervacije na 059 078 478

-50% AKCIJA KART: JULIJ IN AVGUST

-50% AKCIJA KART: JULIJ IN AVGUST
maj 15, 2017 Tadej

Za letošnje poletje smo pripravili AKCIJO, ki je boljša kot vse poletne akcije do sedaj! Ob nakupu mesečne neomejene karte za fitnes, lahko ves mesec vadbe obiskujete neomejeno BREZPLAČNO! Ter obratno.

Vsi vemo, da poletje prinaša ne le sonce, lepo vreme in dobro razpoloženje, ampak tudi dopuste! In ker je marsikdo v dilemi kako zorganizirati svoj čas v obdobju dopustov, smo vam odločitev glede športanja olajšali tako, da vam ob nakupu mesečne neomejene karte za vodene vadbe podarimo še neomejeno vadbo v fitnesu. In obratno.

Tako vam ne bo potrebno za nakup karte skrbeti več septembra, prihranek kar do 50% pa verjamemo, da bo vsem prišel prav, če ne prej pa za kakšno dobro kosilo na morju :).

 

 

Podrobnosti

  • Akcija velja za naše člane
  • Drugo mesečno karto, ki jo prejmete brezplačno lahko koristite samo istočasno s kupljeno in je datum pričetka veljavnosti in konca enak za obe karti
  • Nobena izmed obeh kart ni prenosljiva na drugo osebo in jo torej lahko koristi samo ena. V nobenem primeru ni možen prenos ene izmed kart v naslednji mesec
  • Zamrznitev ni možna

 

V poletnem času smo za vas pripravili NOVO VADBO NA PROSTEM! Pokazali vam bomo, kako zabavna je lahko vadba v naravi, seveda pod budnim očesom naših trenerjev.

Program bo strukturiran tako, da bo kombinacija atletskih elementov ter dela z lastno težo. Izkoristili bomo naravne lepote okolice Galactice in program prilagajali vremenu (kombinacija vadbe zunaj, v primeru slabega vremena pa v dvoranah).

Ne veste kako točno se lotiti vadbe? Se vam zdi poletje neprimeren čas? Niste prepričani kako pravilno izvajati določene vaje?
VSE SKRBI SO ODVEČ, naš poletni program bo poskrbel, za pestro športno dogajanje tudi v vročih mesecih.

Vadba spada v naš reden program in torej ni potreben poseben nakup karte (spada v karto za vodene vadbe).
Vadba poteka vsak torek, PRIJAVE (na recepciji ali spletni strani) SO OBVEZNE ! 

Creampie